Bild föreställande: gardsbutik

Bild föreställande: linje 


Bild föreställande: logo-office1

0524-235 06

 

 

Just nu i Gårdsbutiken !!

Färdiglagad mat

 

Nu finns det långkok att köpa hos oss. Färdiga portioner köttgrytor och soppor. Bara att tillsätta potatis, ris eller pasta allt efter egen behag. En förpackning anpassad till 2 portioner.

 

Du vet väl att du kan beställa tårtor, smörgåstårtor, äggost hos oss, bufféfat som catering m.m. Ring så berättar vi mer.

 

Bokhyllan


Alla har vi väl utlästa böcker hemma som vi inte kan slänga, då har vi en idé. Antingen byter du en bok hos oss eller så köper du en bok från hyllan för 10 kr.
                                    

 

Stickcafé


Nu startar vi upp stickcaféet igen, den 12 februari kl 10.00.


Övrigt


Skulle du vilja samla ihop ett litet gäng bara för en må bra-kväll eller som en början av en kväll ordnar vi med t ex en spa-kväll, lite gott att äta och dricka som en bra start av kvällen eller som sagt, bara som avkoppling.

 


 

 

Tanken på vad man skulle kunna göra med ett gammalt spannmålsmagasin från 1700-talet var många, men efter moget övervägande kom idén, givetvis ska det bli en Gårdsbutik med Café här på Smedberg. Vi har anpassat och byggt om men behållt den gamla atmosfären med tjocka stockar på väggar och i tak.

 

I april 2011 slog vi upp portarna och det har gått över förväntan.

2012 gick från en butik till tre, på magasinets andra våning kan man nu hitta Birgitta med Butik Serafia, interiör från Perfect Home, smycken från Tulpano mm. Där finns också Mette med kläder från Capri Collection. 


  Bild föreställande: hemsida-mm 026